Aeotec Heavy Duty Switch


sinds 26-9-2020 4:01:55

  • Grote foto aeotec heavy duty switch doe het zelf en verbouw inbraaksystemen
  • Grote foto aeotec heavy duty switch doe het zelf en verbouw inbraaksystemen
Grote foto aeotec heavy duty switch doe het zelf en verbouw inbraaksystemen Grote foto aeotec heavy duty switch doe het zelf en verbouw inbraaksystemen
prijs: € 116,95
Locatie : Bleskensgraaf  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De Aeotec Heavy Duty schakelaar met Z-wave Plus functionaliteit kan tot maximaal 40Ampere (max. 9000W) schakelen. De module is voorzien van de Z-wave plus chip en heeft stroommeting. Verder werkt hij uiteraard als een versterker. U heeft uiteraard een Z-Wave controller nodig om gebruik te maken van de schakelaar. Je kan dit apparaat bijvoorbeeld gebruiken voor het schakelen van grote lasten zoals een inductieplaat, sauna, wasmachine, koelkast of zwembadpomp. Door de IP44 certificering is de module ook geschikt om buiten te plaatsen.

De Aeotec Heavy Duty schakelaar met Z-wave Plus functionaliteit kan tot maximaal 40Ampere (max. 9000W) schakelen. De module is voorzien van de Z-wave plus chip en heeft stroommeting. Verder werkt hij uiteraard als een versterker. U heeft uiteraard een Z-Wave controller nodig om gebruik te maken van de schakelaar.
Je kan dit apparaat bijvoorbeeld gebruiken voor het schakelen van grote lasten zoals een inductieplaat, sauna, wasmachine, koelkast of zwembadpomp. Door de IP44 certificering is de module ook geschikt om buiten te plaatsen.
 
SPECIFICATIES:
 ● condition: Nieuw
 ● ean: 1220000012547
 ● delivery: Ophalen of Verzenden
 ● deliverytime: 1
 ● brand: Aeotec
 ● sku: AEO_HDS


Kenmerken: Kopen in BleskensgraafKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 24230759 Meld aan Aanbod