NDS kit Solenergy PSM 85W + SunControl N-BUS SCE360M + PST


sinds 17-11-2023 08:11:17

Grote foto nds kit solenergy psm 85w suncontrol n bus sce360m pst doe het zelf en verbouw zonnepanelen Grote foto nds kit solenergy psm 85w suncontrol n bus sce360m pst doe het zelf en verbouw zonnepanelen Grote foto nds kit solenergy psm 85w suncontrol n bus sce360m pst doe het zelf en verbouw zonnepanelen Grote foto nds kit solenergy psm 85w suncontrol n bus sce360m pst doe het zelf en verbouw zonnepanelen Grote foto nds kit solenergy psm 85w suncontrol n bus sce360m pst doe het zelf en verbouw zonnepanelen Grote foto nds kit solenergy psm 85w suncontrol n bus sce360m pst doe het zelf en verbouw zonnepanelen
prijs: € 309
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Complete zonnepanelenset waarmee u de accu van uw camper, caravan of boot via zonne-energie van stroom voorziet. Deze NDS KS085-360 set bestaat uit een NDS Solenergy 85W zonnepaneel met 6 meter lange verbindingskabel, een NDS SCE360M MPPT laadregelaar en een dakdoorvoer (wit).
NDS zonnepaneel set Solenergy (85 W) met laadregelaar

*) wordt alléén binnen Nederland en Belgie verzonden

 

De NDS Solenergy KP085-360 is een complete set om caravan, camper of boot te voorzien van zonnepanelen. Naast het 85 W NDS Solenergy zonnepaneel met 6 meter verbindingskabel, bestaat de set uit een NDS Suncontrol SCE360M N-BUS laadregelaar en een dakdoorvoer. Met deze set voorziet u de accu’s van uw voertuig van stroom via zonne-energie.

 

Eenvoudige montage

Het NDS Solenergy PSM85WP.2 zonnepaneel levert tot 85 W energie en is eenvoudig te monteren dankzij de geïntegreerde montagebeugels. Met de meegeleverde dakdoorvoer leidt u de verbindingskabel van het zonnepaneel door het dak naar binnen, waar u deze verbindt met de SCE360M N-BUS laadregelaar.

 

Efficiënt 85 W zonnepaneel

Het zonnepaneel uit deze set bestaat uit 36 mono kristallijne zonnecellen onder een laag Tedlar. Hierover ligt een laag gehard glas met een anti-reflectie laag. Het zonnepaneel is verder afgewerkt met een dunne vacuüm aangebrachte EVA (ethyleen-vinylacetaat) boven- en onderlaag, die het paneel beschermt tegen aanslag en vervuiling.

 

NDS PSM85WP.2 zonnepaneel in het kort

36 monokristallijne cellen
Afmeting (l x b x h): 1165 x 530 x 60 mm
Gewicht: 9,0 kg

 

Technische gegevens

Maximum vermogen: 85 W (+/- 3%)
Nominale spanning: 12 Volt
Nullastspanning: 22,79 V
Kortsluitstroom: 6,54 A
Spanning bij max. vermogen: 18,83 V
Stroom bij max. vermogen: 4,52 A

 

Het pakket bestaat uit:


 ● NDS Solenergy 85 W zonnepaneel
 ● NDS Suncontrol SCE360M NBUS laadregelaar
 ● 6 meter lange bipolaire verbindingskabel (2 x 2,5 mm²)
 ● Dakdoorvoer
 ● Wartel PG13,5
 

SUNCONTROL2

SUNCONTROL2 is de nieuwste laadregelaar van NDS met afzonderlijke ingangen voor twee zonnepanelen.
De MPPT technologie maakt het mogelijk de energie van elk type zonnepaneel (12V nominaal) te maximaliseren, en de modernste laadcurves uit te voeren, zelfs voor LiFePO4 accu’s.

Het speciale Opticharge-algoritme, ontwikkeld door het NDS, optimaliseert de lading naargelang van de behoeften van de accu en verlengt de levensduur ervan.

SUNCONTROL2 is uitgerust met het nieuwe N-BUS communicatieprotocol, compatibel met Ci-Bus: u kunt nu alle boordapparatuur bewaken, besturen en bijwerken vanaf één enkele NDS Controller.

 

WAT IS N-BUS?

N-BUS is het multidevice communicatieprotocol dat volledig door NDS is ontwikkeld en compatibel is met CI-BUS.

Met N-BUS zijn uw energieapparaten met elkaar verbonden en wisselen ze informatie uit voor een efficiënter energiebeheer aan boord. Het netwerk van apparaten heeft vele voordelen, zoals eenvoudige firmware-updates en vereenvoudigde bediening met één simpele interface.

 

WAT BETEKENT MPPT?

Het is het algoritme dat het mogelijk maakt om altijd het “Maximum Power Point” te benutten geleverd door het paneel. Een laadregelaar met MPPT-technologie is in staat een aanzienlijk hoger rendement t
Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Zoekertjenummer: 112673974 Meld aan Aanbod