NDS Suncontrol 2 SCE360 MPPT 12V-360W met N-Bus


sinds 17-11-2023 08:11:16

Grote foto nds suncontrol 2 sce360 mppt 12v 360w met n bus doe het zelf en verbouw zonnepanelen Grote foto nds suncontrol 2 sce360 mppt 12v 360w met n bus doe het zelf en verbouw zonnepanelen
prijs: € 129
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De NDS Suncontrol2 SCE 360 laadregelaar met MPPT-technologie ingebouwd. Optimaliseert het vermogen van het zonnepaneel, zodat deze tot 25% meer energie levert. Voert laadcurven met 5 fases uit om uw accu's zo efficiënt mogelijk te laden.
MPPT laadregelaar NDS zonnepanelen

De NDS Suncontrol2 SCE 360 laadregelaar voor NDS zonnepanelen heeft MPPT-technologie ingebouwd. Hiermee optimaliseert deze laadregelaar het vermogen van het zonnepaneel, zodat deze tot 25% meer energie levert. De SCE 360 voert laadcurven met 5 fases uit om uw accu's zo efficiënt mogelijk te laden.

 

Aansluitklemmen en protocollen

De Suncontrol2 SCE 360 heeft een professionele aansluitklem en communiceert d.m.v. actuele protocollen zoals LIN-BUS,CI-BUS en tegenwoordig ook het N-BUS protocol.

 

N-BUS

N-Bus is het plug&play-netwerk voor eenvoudige aansluiting van alle elektronische apparatuur in en rondom de caravan, camper of boot.

Domotica is thuis maar ook in de camper, caravan of boot in opmars. Vandaag de dag is het kunnen aanzetten van de tv, airconditioning, de wasmachine starten en nog veel meer met een simpele klik op de smartphone.

N-BUS is gecreëerd met de bedoeling om een praktisch en functioneel netwerk te creëren tussen energiebeheer apparatuur.

NDS’s N-BUS (Ci-Bus compatible), zorgt ervoor dat al het apparaten in het NDS netwerk in staat zijn met elkaar te communiceren via een standaard datakabel. Dit type protocol maakt een voortdurende uitwisseling van informatie mogelijk tussen apparaten van verschillende types die op elkaar zijn aangesloten (Accu, DC-DC, Zonneregelaar, enz.).Het maakt het energiesysteem aan boord efficiënter en veiliger, maar bovenal maakt de interconnectie het mogelijk, net als bij de meest geavanceerde domotica-systemen, om alle apparaten in het netwerk vanaf één enkele controller te beheren.

Voorheen waren er meerdere apparaten of toepassingen nodig om de verschillende producten van het systeem te beheren, N-Bus maakt dit aanzienlijk gemakkelijker: een display of de Mobile App (als er tenminste één N-Bus en Bluetooth apparaat in het netwerk zit) is voldoende om het hele on-board energiesysteem te besturen.

 

Ingangsmodulen tot 360 W

De SCE 360 laadregelaar heeft een temperatuursensor en ondersteunt ingangsmodulen tot 360 W.

 

LiFePO4

D.m.v. jumpers in de SCE360 laadregelaar kunt u een accutype kiezen. Deze laadregelaar maakt u op deze manier ook geschikt voor LiFePO4. Bij lithiumaccu's is het voor een vlekkeloze werking noodzakelijk om deze in combinatie met een NDS 3Link aan te sluiten. Een lithiumaccu direct aansluiten is niet verstandig en wordt ook niet door NDS ondersteund.

 

Technische gegevens NDS Suncontrol2 SCE 360


 ● Nominale spanning: 12 V
 ● Max. vermogen ingangsmodule: 360 W
 ● Maximale laadstroom: 25 A
 ● MPPT: Ja
 ● Zekering: 30 A
 ● Laden startaccu: Ja
 ● Ventilator: Nee
 ● Afmetingen (l x b x h): 151 x 90 x 48 mm
 

Handleiding SUNCONTROL2 SCE 320/360 (Engels):Satellietwinkels van CardWriter al 20 jaar
Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Zoekertjenummer: 112673970 Meld aan Aanbod