Rolmaat 5M


  • Grote foto rolmaat 5m doe het zelf en verbouw gereedschappen en machines
  • Grote foto rolmaat 5m doe het zelf en verbouw gereedschappen en machines
  • Grote foto rolmaat 5m doe het zelf en verbouw gereedschappen en machines
Grote foto rolmaat 5m doe het zelf en verbouw gereedschappen en machines Grote foto rolmaat 5m doe het zelf en verbouw gereedschappen en machines Grote foto rolmaat 5m doe het zelf en verbouw gereedschappen en machines
€ 1,75
Locatie Antwerpen  (Antwerpen)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Rolmaat: - Extra sterk. - Dikkere meetlat, lang uit te trekken zonder te knikken. - Geen meetverschil door flexibele top van de meetlat. - Handig formaat. Gebruik: - Schuif de meetlat uit en klik deze vast met het exclusieve klik-mechanisme dat er voor zorgt dat de meetlat niet zal verschuiven. Let op! - Laat de meetlat niet met snelheid terugschieten in de rolmaat. - Zorg er ten alle tijden voor dat de laatste 5cm rustig opgerold worden in de rolmaat, dit verlengt de levensduur van het apparaat.

  Over Ons
2Cheap het online warenhuis in huis & tuin
Wanneer u op zoek bent naar onderdelen voor de aanhangwagen, auto, caravan of mountainbike, dan bent u bij 2Cheap aan het goede adres. Voor de juiste prijs en kwaliteit kunt u hier terecht voor aanhangwagen-, auto-, caravan- of fietsonderdelen.

Kwaliteit tegen een scherpe prijs
Onderdelen zijn niet de enige producten die we verkopen. U kunt bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld keukengerei, pannenset, Woonartikelen, Speelgoed en Tuinartikelen.

Als webwinkel weet 2Cheap hoe belangrijk een tevreden klant is. Het maakt niet uit om wat voor product het gaat; een achterlicht of een boormachine, de service die u van ons kunt verwachten is altijd even hoog. Wanneer u tijd heeft, bekijkt ons ruime assortiment aan producten! of Like onze facebook om op de hoogte te worden gehouden van de laatste trends en nieuwe artikelen.

2Cheap het online warenhuis in huis & tuin
✓ Meer voor minder
✓ Meer service
✓ Online winkelen
✓ Wekelijks nieuwe producten
✓ Groots leven voor weinig bij 2Cheap.nl!

SPECIFICATIES:

 ● condition: Nieuw
 ● ean: 8718546650376
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: Pro+
 ● sku: 2432715538
Kenmerken: Kopen in Antwerpen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 23007567

Meer Gereedschappen en Machines

Meer Gereedschappen en Machines aangeboden in deze subrubriek.