Rolnagels blank schroef 3.0x90mm bij Tacker Plaza


sinds 9-10-2018 15:42:30

  • Grote foto rolnagels blank schroef 3.0x90mm bij tacker plaza doe het zelf en verbouw schroeven
  • Grote foto rolnagels blank schroef 3.0x90mm bij tacker plaza doe het zelf en verbouw schroeven
Grote foto rolnagels blank schroef 3.0x90mm bij tacker plaza doe het zelf en verbouw schroeven Grote foto rolnagels blank schroef 3.0x90mm bij tacker plaza doe het zelf en verbouw schroeven
prijs: € 49,50
Locatie : Almere buiten  (Buitenland)

Kenmerken

Aantal : meer dan 1000 stuks

Beschrijving

Lengte: 90 mm
Diameter: 3.0 mm
Hoek: 15/16
Materiaal: Staal
Ring / Glad: Schroef
Plastic / Draad: Draad
Nagels per rol: 250
Conisch / Vlak: Vlak
Verpakking: 4500 stuks
Levertijd: 3 werkdagen
Rolnagels blank schroef 3.0x90mm
Rolnagels blank schroef 3.0x90mm
De beste kwaliteit voor professioneel gebruik!
Uit welke onderdelen bestaat een coilnagel?
De ringnagel / rolnagel bestaat uit vier belangrijke elementen. De combinatie van deze elementen bepaalt veelal voor welke hechttoepassing de ringnagels / rolnagels gebruikt kunnen worden.
De hoofd onderdelen van een ringnagel / rolnagel zijn:
De afwerking van de nagel.
De punt van de nagel.
De schacht van de nagel.
De kop van de nagel.
De afwerking van de ringnagel
Er zijn verschillende afwerkingen die van toepassing kunnen zijn op ring nagels. De nagels kunnen voorzien zijn van bijvoorbeeld een laag cement, gegalvaniseerd, aluminium of roestvrij staal. Elke eigenschap heeft zijn eigen toepassing.
De punt van de ringnagel
De waarde van een punt op een rolnagel wordt vaak onderschat. Deze punt voorkomt dat het hout niet breekt of deze helpt om te buigen wanneer deze in de ondergrond geslagen wordt.
De schacht van de ringnagel
De schacht van de rolnagel is het deel dat zo goed als alle hechtkracht levert. Het hecht apparaat forceert de schacht van de rolnagel tussen de houtvezels waar de houtvezels weer tegen de schacht aan drukken. De druk maakt het lastig om de rolnagels uit de ondergrond te trekken. Naast coilnagels bestaan er ook nog gladde, spiraalvormige en geschroefde nagels.
De kop van de ringnagel
Dit is het gedeelde waar u met de hamer op slaat. Bij het gebruik van een tacker is dit het gedeelte waar de slagpen van het apparaat op slaat.
De kop van de ringnagel is rond, afgeknepen of excentrisch. De grootte van de kop is afhankelijk van de diameter van de schacht van de spijker. Alle rolnagels hebben een ronde kop.
Hoe kies ik de juiste ringnagel uit?
Allereerst is het belangrijk om te weten waar u de rolnagel voor gaat gebruiken. Ringnagels worden veelal gebruikt voor de reparatie en productie van kisten, pallets, kratten, hekken, frames ed.
Andere soorten nagels worden ook veel gebruikt voor prefab, timmerwerk, en wandpanelen. Voor deze toepassingen worden voornamelijk asfaltnagels gebruikt.
Daarnaast is het ook van belang in welke omgeving de ringnagels gebruikt gaan worden. Gaat u buiten een schuur bouwen? Dan kunt u het beste een RVS coilnagel nemen. RVS nagels zijn verkrijgbaar in 2 uitvoering: draad gelast en plastic gebonden. Het kan bij draad gelaste rolnagels voorkomen dat er een stukje koper aan de ringnagel blijft zitten. Indien u dit liever niet heeft adviseren wij RVS nagels op plastic band. Gegalvaniseerde coilnagels kunnen ook buiten gebruikt worden. Uiteindelijk zullen de gegalvaniseerde rolnagels wel gaan roesten maar het is een goedkopere oplossing als RVS nagels.
We wensen u succes bij het aanschaffen van een tacker en nagels!
Kenmerken: Aantal: meer dan 1000 stuks, Kopen in Almere Buiten


E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 20617176 Meld aan Aanbod