Smart Rookmelder | Wi-Fi


sinds 17-11-2023 08:10:03

Grote foto smart rookmelder wi fi doe het zelf en verbouw inbraaksystemen Grote foto smart rookmelder wi fi doe het zelf en verbouw inbraaksystemen Grote foto smart rookmelder wi fi doe het zelf en verbouw inbraaksystemen Grote foto smart rookmelder wi fi doe het zelf en verbouw inbraaksystemen Grote foto smart rookmelder wi fi doe het zelf en verbouw inbraaksystemen Grote foto smart rookmelder wi fi doe het zelf en verbouw inbraaksystemen Grote foto smart rookmelder wi fi doe het zelf en verbouw inbraaksystemen Grote foto smart rookmelder wi fi doe het zelf en verbouw inbraaksystemen
prijs: € 29,95
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Deze Wi-Fi-rookmelder waarschuwt je voor zowel rook als voor een extreme toename van de temperatuur - er klinkt een luid alarm voor iedereen die dichtbij is en je ontvangt tevens een melding op je telefoon, waar je op dat moment ook bent.
Deze Wi-Fi-rookmelder waarschuwt je voor zowel rook als voor een extreme toename van de temperatuur - er klinkt een luid alarm voor iedereen die dichtbij is en je ontvangt tevens een melding op je telefoon, waar je op dat moment ook bent.

 

Deze rook- en hittemelder is gemakkelijk te monteren en wordt eenvoudig met je Wi-Fi gekoppeld zonder tussenkomst van een hub.

 

De melder beschikt over twee geruststellende veiligheidsfuncties; hij detecteert namelijk zowel rook als een snelle toename van de temperatuur.

 

De rook- en hittemelder kan eenvoudig gekoppeld worden met andere SmartLife producten voor extra beveiligingsopties. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat je slimme lampen aan gaan wanneer er rook wordt gedetecteerd, zodat je veilig weg kunt komen.

 

Over Nedis® SmartLife

Ontdek een breed en continu groeiend assortiment producten, zoals lampen, schakelaars, stopcontacten, sensoren en camera’s - allemaal te bedienen via een eenvoudige en intuïtieve app. Met functies voor spraakbediening die ondersteund worden door Amazon Alexa en Google Home, en verder niets meer dan je bestaande Wi-Fi-netwerk, is dit het verbonden smart home vereenvoudigd. Of je nu op zoek bent naar één slimme lamp of stopcontact, of dat je je hele woning wilt automatiseren, ontdek hoe toegankelijk slimme technologie tegenwoordig is.

 

Features

• Wi-Fi rookmelder - waarschuwt u voor zowel rook als een abnormale toename van de temperatuur, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken
• Eenvoudig te koppelen aan uw Wi-Fi - zo ontvangt u meldingen op uw telefoon
• Luid alarm - om iedereen in en om het huis te waarschuwen voor gevaar
• Te koppelen met andere SmartLife producten - zodat bijvoorbeeld de lampen aangaan als het alarm afgaat

 
Productspecificaties Kleur Wit
Type detector Rook
Hitte
Draadloze technologie Wi-Fi
App beschikbaar voor Android™ & iOS
Levenscyclus sensor 10 Year
EN-conform EN14604
Versterking antenne 2 dBi
Geluid 90 dB
Incl. batterijen 2x AA/R6
Max. radiozendvermogen 20 dBm
Ingangsspanning 3 VDC
Geschikt voor Nedis® SmartLife
Frequentiebereik 2412 - 2484 MHz
Bedrijfstemperatuur 5 - 37 °C

Satellietwinkels van CardWriter al 20 jaar!

Bezoek onze vestiging of bestel eenvoudig via onze webwinkel.

 ● Satellietspecialisten
 ● CanalDigitaal "Excellent" Dealer
 ● Officieel dealer diverse providers en merken.
 ● óók fysieke winkel
Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Zoekertjenummer: 112673815 Meld aan Aanbod